Mirjam Koot Fotografie

Mijn naam is Mirjam Koot – Robert.
Ik woon met mijn gezin op een melkveehouderijbedrijf in de Mijzenpolder bij Schermerhorn.
Ik werk parttime als paraveterinair bij Dierenkliniek De Rijp. Daarnaast neem ik regelmatig foto-opdrachten aan, en zo is fotograferen een uit de hand gelopen hobby geworden waar ik op verschillende manieren heel erg veel plezier aan beleef!

Bruidsreportages
Met Jeroen Otto vorm ik het fotografenduo WijKijkenSamen en wij richten ons daarbij op het maken van bruidsreportages. Door samen een huwelijk te fotograferen heb je veel meer mogelijkheden en mis je geen moment!

Sieradenfotografie
In opdracht van sieradenontwerper Fred maak ik sfeer- en productfoto’s van zijn sieradenlijnen Fred’s Choice en Compass Jewelry. 

Fotoreizen en fotoworkshops
Een aantal maal per jaar begeleid ik fotoreizen bij Jump Travel en geef ik bij Miniati fotoworkshops in het Griekse Epidaurus. Echte aanraders als je net als ik houd van de combinatie reizen en fotograferen!

Cono
De melk van onze koeien wordt door Cono verwerkt tot de wereldberoemde Beemsterkaas. Ik fotografeer regelmatig voor onze melkfabriek.

Fotoclub
Sinds 2012 ben ik voorzitter van fotoclub Fotovrienden Westfriesland uit Hoorn; een groep mensen met dezelfde hobby die hier op een leuke en afwisselende manier mee bezig willen zijn en die van elkaar willen leren.

TastoeAmsterdam
In het gezellige restaurant TastoeAmsterdam kun je een heerlijke mix van de Europese en Indonesische keuken proeven! Ik heb de foto’s voor de website mogen maken.